Виставку про Бабин яр можна подивитись через інтернет

Четвер, 9 березня 2017, 19:45
Є україномовна та англомовна версії
Виставку про Бабин яр можна подивитись через інтернет

У всесвітню мережу інтернет виклали віртуальну виставку «Бабин Яр: пам’ять на тлі історії».

З матеріалами мультимедійної експозиції, що проходила минулої осені в Музеї історії Києва до 75-ї річниці трагедії Бабиного Яру, можна ознайомитися на сайті Громадського комітету для вшанування пам’яті жертв Бабиного Яру.

Виставка має українську та англійську версії, вона повністю інтерактивна й супроводжується відеоекскурсією українською мовою.

Проект реалізовано Музеєм історії м. Києва та Громадським комітетом «Бабин Яр» за підтримки Українського інституту національної пам’яті та канадської благодійної ініціативи «Українсько-єврейська зустріч».

Для створення виставки використано матеріали з колекцій Всеукраїнської єврейської ради і Музею «Героїзм та Голокост», Центрального державного кінофотофоноархіву України ім. Г.С. Пшеничного, Українського національного інформаційного агентства «Укрінформ», Національного музею історії України, Українського центру вивчення історії Голокосту, Центру дослідження історії та культури східноєвропейського єврейства НаУКМА, Галузевого державного архіву Служби безпеки України, Фундації ім. Олега Ольжича, приватних збірок.

Раніше повідомлялось, що зареєструвати фізичну особу-підприємця (ФОП) можна через інтернет.

comments powered by HyperComments