Двоє чоловіків були врятовані під вогню

Неділя, 9 квітня 2017, 18:53
На Харківщині сталися дві пожежі, під час яких вдалося врятувати людей.
Двоє чоловіків були врятовані під вогню

Як передає прес-служба Головного управління ДСНС у Харківській області, вчора на Харківщині спалахнули дві пожежі. Близько третьої години дня Служба порятунку отримала повідомлення про те, що в Чугуєві в одному з приватних будинків сталася пожежа. На місце прибула 50-та Державна пожежно-рятувальна частина. Було встановлено, що в будинку зайнялися приватні речі.

Площа пожежі складала 5 м2. Рятувальники в задимленому будинку знайшли господаря 1967 року народження, який був непритомним. Після попередньої допомоги чоловік був госпіталізований. Він знаходиться в Чугуївській центральній районній лікарні. Щодо пожежі, то її було ліквідовано о 15:30. Обставини займання ще з’ясовуються.

Того ж дня о 17:32 надійшло повідомлення про те, що в Харкові сталася пожежа в триповерховому будинку. На виклик виїхала 2-га пожежно-рятувальна частина. Пожежники швидко прибули до місця загоряння і о 17:48 пожежа була локалізована, що попередило подальше розповсюдження вогню. Як і в попередньому випадку, загорілися домашні речі. Рятувальники знайшли чоловіка 1972 року народження, якому була потім надана необхідна лікарська допомога. Він перебуває у 2-1 лікарні. Сама пожежа була ліквідована о 17:50.

Як повідомляла «Справжня варта», у п’ятницю в Харкові згорів автомобіль, який знаходився на той момент на території приватного домоволодіння. Авто вигоріло повністю, але вогонь не встиг перекинутися на житловий будинок. За день до цього загорілася автівка на вулиці Валентинівській. Вірогідно, це був підпал, адже правоохоронці знайшли на місці події пачку сірників та ємність з запахом бензину.  

comments powered by HyperComments