Заробітна плата на заводі імені Малишева в середньому становить 6200 грн.

Неділя, 16 квітня 2017, 09:03
Але керівництво держпідприємства готово її підвищувати відповідно до доручення, яке надала голова ХОДА Юлія Світлична
Заробітна плата на заводі імені Малишева в середньому становить 6200 грн.

Про це заявив  перший заступник генерального директора ДП «Завод ім. В. О. Малишева» Олександр Літман.

«Виходячи з фінансових показників, ми плануємо підвищення заробітної плати з наступного місяця. Крім того, вирішуємо питання погашення боргів перед Пенсійним фондом», - розповів Олександр Літман.

Крім того, завод підвищує суми соціальних виплат і стимулює досвідчених професіоналів ділитися знаннями з молоддю. Так, у цьому році підприємству вдалося збільшити розмір матеріальної допомоги: раніше вона становила у цілому близько 50 тис. грн на місяць, зараз - 100 тис. грн. Переглянуто й виплату працівникам, які навчають молоді кадри: кожен наставник впродовж шести місяців отримуватиме додатково до зарплати 1 тис. грн (раніше наставник отримував 5% від окладу - в середньому 200-300 грн).

Як раніше писала «Справжня Варта», голова Харківської облдержадміністрації Юлія Світлична 6 квітня провела нараду із керівництвом Державного підприємства «Завод імені Малишева» та державного підприємства «ХКБМ».

У ході зустрічі керівник області підкреслила, що в регіоні приділяється особлива увага розвитку промисловості.

«За останній рік зростання виробництва в машинобудуванні Харківської області склало понад 18%. Це заслуга всіх трудових колективів, і, безумовно, величезну роль відіграє організація роботи підприємств, загальна стратегія розвитку. Ми наполягаємо на тому, щоб була розроблена та прийнята державна програма підтримки промислового комплексу. Однак при цьому не стоїмо осторонь процесу та працюємо на регіональному рівні», – сказала Юлія Світлична.

comments powered by HyperComments