«Разом з Андрієм Павелком ми змогли повернути великий футбол до Харкова» – Світлична

Понеділок, 17 квітня 2017, 17:36
Голова ХОДА Юлія Світлична висловила свою підтримку щодо рішення обласної федерації про висунення Андрія Павелка на пост президента ФФУ.
«Разом з Андрієм Павелком ми змогли повернути великий футбол до Харкова» – Світлична

Як передає прес-служба ХОДА, сьогодні, 17 квітня, голова облдержадміністрації та президент ФФУ провели робочу нараду на стадіоні «Металіст». Під час заходу Світлична висловила свою підтримку щодо рішення Харківської обласної федерації футболу виснути Андрія Павелка на пост президента. Воно було оголошено 15 квітня на позачерговому засіданні виконкому ХОФФ.

«Разом з Андрієм Павелком ми змогли повернути великий футбол до Харкова, – зазначила Юлія Світлична, – цей президент ФФУ зробив для розвитку футболу в Харкові більше за своїх попередників. І вболівальники це цінують. У нас є перспектива, ми бачимо розвиток і будемо підтримувати ФФУ, а ФФУ, сподіваюся, і надалі буде підтримувати Харківську область», - сказала керівник облдержадміністрації».

Андрій Павелко у свою чергу подякував Світличній за підтримку та підкреслив, що Харківська область є однією з пріоритетних для Федерації футболу.

Як зазначає прес-служба ХОДА, до Харкова вдалося повернути великий футбол. У жовтні 2016 року керівництво області та ФФУ підписали меморандум, цілями якого є популяризація та розвиток футболу на території регіону. Перший за три роки міжнародний матч між збірними України та Сербії пройшов на стадіоні «Металіст» у листопаді 2016 року. А вже в грудні виконком ФФУ прийняв рішення про проведення в Харкові фінального матчу Кубка України з футболу.

Як повідомляла «Справжня варта», сьогодні голова ХОДА привітала юних харків’янок зі значними досягненнями на Європейській математичній олімпіаді, яка пройшла в Швейцарії. Двоє харківських школярок – Ольга Шевченко та Аліна Гарбузова – змогли досягти фантастичних результатів. Крім того, нещадно Світлична домовилася з Вакарчуком щодо того, щоб гурт «Океан Ельзи» дав концерт в Харкові на День незалежності. Всі формальності вже узгоджено.

comments powered by HyperComments