Приємна новина: у місті народилося відразу п'ять двійнят

Понеділок, 24 квітня 2017, 11:29
За три дні - п'ять двійнят - надзвичайно подія для Харкова
Приємна новина: у місті народилося відразу п'ять двійнят

Щодо інших показників народжуваності - вони на звичайному рівні.

Як повідомили у міськраді, в Харківському міському центрі здоров'я, в п'ятницю, 21 квітня, в місті народилася 61 дитина: 25 дівчаток і 36 хлопчиків, в тому числі дві двійні - дві дівчинки, які з'явилися на світ в міському перинатальному центрі, і два хлопчики - в регіональному перинатальному центрі.

22 квітня народилося 38 дітей: 20 дівчаток і 18 хлопчиків, в тому числі дві двійні - усі хлопчики, які з'явилися на світ у міському перинатальному центрі і в пологовому будинку №7.

23 квітня народилося 33 дитини: 21 дівчинка та 12 хлопчиків, в тому числі одна двійня - дві дівчинки, які з'явилися на світ у пологовому будинку №7.

Раніше «Справжня Варта» писала, чому так важлива ненасильницька комунікація в школах? Що таке булінг і до чого він може призвести? І як запобігти такого згубного явища? Про це розповіла Юлія Ібрагім, доцентка кафедри соціальної роботи та соціальної педагогіки Харківського гуманітарно-педагогічної академії, президент громадської організації «Асоціація багатодітних сімей «АММА».

comments powered by HyperComments