Нещасний випадок: бабуся недогледіла 4-річну онучку

Понеділок, 8 травня 2017, 08:03
Маленька дівчинка померла від опіків
Нещасний випадок: бабуся недогледіла 4-річну онучку

Подія сталася у Барвінківському районі 7 травня до 11:25.

За попередніми даними, діти гралися на подвір'ї, розпалили вогнище. Мати в цей час поїхала у справах, залишила дітей із бабусею. Раптом до бабусі прибіг хлопчик та повідомив, що 4-річна сестра впала у багаття. Коли жінка прибігла, побачила дитину у вогні, стала її рятувати, після чого викликала швидку. На жаль, отримані травми виявились несумісними із життям - дитина померла у лікарні.

Працівники поліції встановлюють усі обставини події.

За фактом події відкрито кримінальне провадження за ст. 115 Кримінального кодексу України з позначкою "нещасний випадок", - повідомили у ГУНП.

Як раніше писала «Справжня Варта», діти з Осколу отруїлися через порушення санітарно-гігієнічних вимог..

З 26.04.2017 по 27.04.2017 серед дітей навчально-виховного комплексу (дошкільний підрозділ) с. Оскіл Ізюмського району Харківської області зареєстровано 6 випадків інфекційних захворювань. Попередній діагноз харчова токсикоінфекція середньої важкості перебігу у 5 осіб та гастроентероколіт середньої важкості у 1 особи.

Також начальника техвідділу звинуватили в отруєнні дітей в аквапарку "Джунглі".

Звинувачення - неналежне виконання службових обов'язків щодо охорони життя та здоров'я неповнолітніх, що спричинило істотну шкоду здоров'ю потерпілих (ч. 1 ст. 137 КК України), до 3 років.

comments powered by HyperComments