Біля Оперного пройшов концерт-парад духових оркестрів

Середа, 10 травня 2017, 07:04
Оркестри виконали марші і мелодії воєнних років, сучасні популярні композиції, музику з кінофільмів
Біля Оперного пройшов концерт-парад духових оркестрів

У заході взяли участь ансамбль барабанщиць та духовий оркестр Харківського національного університету внутрішніх справ, Харківського університету Повітряних Сил ім. І. Кожедуба, Національної академії Національної гвардії України, Дитячої залізниці «Мала Південна» та інші оркестри - всього 10 колективів.

Після параду оркестр Харківського національного університету внутрішніх справ виступив у Центральному парку культури і відпочинку ім. Горького, а оркестр Національної академії Національної гвардії України «Сріблясті труби» - в сквері «Стрілка».

Як раніше писала «Справжня Варта», голова ХОДА наголосила, що мешканці Харківщини пам’ятають ту ціну, яку було заплачено за мир і не дадуть жодному агресору ступити на рідну землю.

На цьому Світлична наголосила під час урочистих заходів на честь Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, які пройшли на «Висоті маршала І.С. Конєва». Зокрема, вона підкреслила, що  на долю Харківщини під час Другої світової прийшлися чи не найзапекліші бої.

«Чотири бої за Харків забрали з обох сторін більше життів, ніж будь-яка інша битва, – зазначила губернаторка, – ми  пам’ятаємо ту ціну, яку ми заплатили за мир, і не дамо жодному агресору ступити на нашу рідну землю. Тут, на місті слави, зібралися діди та онуки, захисники Батьківщини: ті, хто стримував Третій Рейх, та ті, хто боронить Україну на сході. Ми цінуємо подвиг кожного солдата, який своєю силою та волею боронить нашу країну. Слава воїну-герою! Слава українському війську! Слава Україні!».

comments powered by HyperComments