На Харківщині молода, сучасна і європейська влада - радник голови Адміністрації Президента про Світличну

Четвер, 11 травня 2017, 16:29
Харків - красиве європейське місто, тому урочистості до Днів Європи та рішення про безвіз для України цілком органічні для нас
На Харківщині молода, сучасна і європейська влада - радник голови Адміністрації Президента про Світличну

Таку думку висловив радник голови Адміністрації Президента України Юрій Чевордов у своєму фейсбуці, коментуючи те, як на Харківщині зустріли звістку про схвалення Радою міністрів Євросоюзу рішення про надання громадянам України права на безвізові подорожі.

"Багато ще належить зробити, але багато чого вже домоглися", - написав Чевордов.

Але "головне, що в Харківській області молода, сучасна і європейська влада, яка все робить для того, щоб особа області стало привабливим як для жителів України, так і для зарубіжних колег і партнерів", - вважає радник голови Адміністрації Президента України.

Чевордов: "Не дарма Харків обрано місцем проведення засідання Моніторингового комітету Конгресу регіональних влад Ради Європи, а губернатор Юлія Світлична виграла вибори і стала віце-президентом Палати регіонів Конгресу місцевих і регіональних влад Ради Європи і увійшла в Бюро Конгресу".

Як раніше писала «Справжня Варта», «Попереду великий шлях, він тернистий і дуже важкий, але частину його за чотири роки вже пройдено. Рішення Ради ЄС надає нам упевненості в тому, що ми - частина європейської сім’ї,що Європа - наш надійний партнер та друг, - підкреслила голова ХОДА Юлія Світлична. - Україна - це Європа!"

Нагадаємо, що  Рада міністрів Євросоюзу схвалила остаточне рішення про надання нам, громадянам України, права на безвізові подорожі. 17 травня у Страсбурзі відбудеться церемонія підписання безвізу для України.

По це заявив Президент України Петро Порошенко у своєму зверненні.

"17 травня у Страсбурзі в приміщенні Європарламенту, як ми домовилися з нашими європейськими друзями, урочисто підпишуть відповідний законодавчий акт. Це, напевно, буде один з найважливіших моїх візитів за три роки служіння на посаді Глави української держави".

comments powered by HyperComments