Узгоджено дату візиту до Харкова радника Трампа, колишнього мера Нью-Йорка Рудольфа Джуліані

Вівторок, 16 травня 2017, 07:02
Джуліані приїде до Харкова у вересні
Узгоджено дату візиту до Харкова радника Трампа, колишнього мера Нью-Йорка Рудольфа Джуліані

Про це повідомив директор департаменту з питань інформації та зв'язків з громадськістю Харківської міськради Юрій Сидоренко на своїй сторінці в Facebook.

"Джуліані приїде до Харкова у вересні. Дату затвердили спільно Ігор Терехов, який передав запрошення від Геннадія Кернеса з рук в руки, і сам екс-мер Нью-Йорка", - написав Сидоренко.

Як раніше писала «Справжня Варта», у Харкові знаходиться делегація на чолі з представником Джуліані - Генеральнім директором компанії Giuliani Security & Safety LLC (GSS) Нью-Йорк (США) Джоном П. Хувейном. За словами Хувейна, екс-начальника Департаменту поліції Нью-Йорка, "мета візиту Джуліані – це обмін досвідом з метою надання найбільш якісних послуг мешканцям міста".

«Ми завжди звертаємо увагу на економічний розвиток, – підкреслив Джон П. Хувейн, – це головний напрямок. Коли пан Джуліані став мером Нью-Йорку , то в місті була важка ситуація як в економічному плані, так і в плані злочинності. Завдяки йому вдалося значно збільшити притік туристів. І одна з причин полягала в тому, що місто стало безпечним. І люди перестали боятися туди їхати».

comments powered by HyperComments