Світлична привітала зі святом Останнього дзвоника випускників

П'ятниця, 26 травня 2017, 11:35
Успішного складання ЗНО, успішного вступу, успішного подальшого навчання
Світлична привітала зі святом Останнього дзвоника випускників

Такі побажання харківським випусникам голова ХОДА передала під час випуску у 47-й та 116-й гімназіях, - повідомляє «Справжня Варта»

«Шановні батьки, сьогодні ви хвилюєтесь, мабуть, більше за своїх дітей. Тримайтеся! Підтримуйте своїх випускників. Усе буде добре! – звернулася до учасників свята керівник області. - Шановні вчителі, вам у цей день хочу черговий раз подякувати за професіоналізм. За вашу любов до обраної професії. За відданість своїм учням. Бажаю всім школярам і випускникам сміливих ідей і тільки перемог у подальшому житті!».

Також під час святкових заходів Юлія Світлична передала школам нові проектори.

Керівник області вручила дипломи переможцям обласного етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідних робіт учнів-членів Малої академії наук України та переможцям обласного етапу всеукраїнських учнівських олімпіад та різноманітних інтелектуальних змагань.

«Учні Харківщини показали хороші результати на національних олімпіадах, готуються до міжнародних», - сказала Юлія Світлична.

Вона подякувала вчителям за високі результати учнів.

Як раніше писала «Справжня Варта», на базі Будинку вчителя створено КП «Харківська обласна Мала академія наук». Новий заклад створено заради координації дій у цій сфері.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

 

comments powered by HyperComments