Уночі під Харковом вбито пішохода

Середа, 14 червня 2017, 15:01
Поліція розшукує свідків та очевидців події
Уночі під Харковом вбито пішохода

Встановлено, що дорожньо-транспортна пригода сталася 13 травня близько 01:00 в районі будинку 129 на вулиці Сумський шлях міста Дергачі Харківської області.
Водій автомобіля «ГАЗ» скоїв наїзд на пішохода, який перетинав проїжджу частину, та залишив місце ДТП. Внаслідок пригоди постраждалий отримав тяжкі тілесні ушкодження та помер на місці пригоди , - повідомляє «Справжня Варта».

Правоохоронними органами вживаються заходи щодо встановлення особи водія, а також з’ясовуються причини та обставини дорожньо-транспортної пригоди.

Свідків та очевидців події просимо звернутися до поліції за телефонами: 102, 093-87-57-388, 050-868-57-14, або до кабінету № 6 відділу розслідування злочинів у сфері транспорту слідчого управління ГУНП в Харківській області за адресою: м. Харків,вул. Маяковського, 22, до майора поліції Шапірка Романа Геннадійовича, або іншим зручним способом.

Як раніше писала «Справжня Варта», смертельно травмовано пішохода. Подія сталася біля одного з будинків на вулиці Дачній в селі Пісочин.

Від отриманих травм пішохід помер на місці. Водія автомобіля з закритою черепно-мозковою травмою лікарі доставили до Харківської міської клінічної лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги.

Слідчим відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments