Світлична зустрілася з менеджментом і колективом головної харківської "оборонки"

Середа, 14 червня 2017, 16:44
Спілкуватися потрібно не в кабінетах, а на заводах
Світлична зустрілася з менеджментом і колективом головної харківської "оборонки"

Про це заявила голова ХОДА під час перебування на ДП «Завод ім. В.О. Малишева», - повідомляє «Справжня Варта»

«Мені приємно, що ті домовленості, яких ми досягли з концерном «Укроборонпром», що є органом управління заводу ім. Малишева, дозволяють цього року на 30% підвищити зарплату працівникам підприємства - тобто, у середньому практично на 1500 грн», - повідомила Юлія Світлична.

Генеральний директор підприємства Олександр Хлань зазначив, що з 2014 року портфель замовлень заводу ім. Малишева зріс зі 170 млн грн до 3 млрд грн. За рахунок зростання виробництва та, відповідно, прибутку підприємству вдалося не тільки погасити заборгованість перед працівниками, але й підняти за цей період зарплату практично у два рази. І зупинятися на досягнутому промисловці не мають наміру.

Як раніше писала «Справжня Варта», Юлія Світлична домовилася про підвищення соціальних гарантій з власниками та менеджментом п'яти великих промислових підприємств регіону: заводу ім. Малишева, «ХТЗ», Харківського плиткового заводу, ГПУ «Шебелинкагазвидобування» і ПАТ «Турбоатом». У середньому зарплата для 15 000 працівників підприємств зросте на 1000 грн.

«На сьогодні майже 75 відсотків підприємств області працюють з прибутком, а ще два роки тому ми мали майже 50 відсотків», - відзначила голова ХОДА в прямому ефірі каналу "Україна".

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments