Чому Харків патрулює Нацгвардія

Субота, 17 червня 2017, 11:35
Майже 5 тисяч правоохоронців забезпечують порядок під час чемпіонату Європи з боксу в Харкові.
Чому Харків патрулює Нацгвардія

До охорони громадського порядку залучені працівники ГУНП в Харківській області, Управління патрульної поліції, військовослужбовці Нацгвардії, повідомляє «Справжня варта».

Для забезпечення безпеки та порядку під час проведення заходів в Палаці спорту «Локомотив» щоденно залучатимуться більше 200 працівників поліції, 100 військовослужбовців НГУ та 100 слухачів Національної академії НГУ. Біля місць проживання учасників змагань здійснюється цілодобове патрулювання автоекіпажами. Всього за планом мають бути задіяні майже 5 тисяч правоохоронців, з яких 1620 – Нацгвардійці.

Як повідомляла «Справжня Варта», у палаці спорту «Локомотив» відкрився Чемпіонату Європи з боксу серед чоловіків. Україна вперше отримала право на проведення такого масштабного турніру. Під час змагань на Харківщині буде розіграно ліцензії на чемпіонат світу в 10 категоріях. Україну на ЧЄ-2017 у Харкові представлять 10 спортсменів з Харківської, Київської, Львівської, Запорізької, Одеської, Хмельницької, Полтавської областей та міста Київ. В урочистостях з нагоди відкриття взяла участь і виступила голова Харківської облдежадміністрації Юлія Світлична. Кількома годинами раніше пройшло жеребкування. А напередодні Юлія Світлична зустрілася зі спортсменами.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments