Затримано сумнівну автівку/ Фото

Вівторок, 27 червня 2017, 11:35
Номер кузова автомобіля не співпадає з даними у базі реєстрації
Затримано сумнівну автівку/ Фото

«Мерседес-Бенс» під керуванням 43-річного водія зупинили у Харкові, - повідомляє «Справжня Варта»

При перевірці реєстраційних документів та ідентифікаційних номерів транспортного засобу за наявними базами реєстрації МВС було встановлено, що номер кузова автомобіля не співпадає з даними у базі реєстрації.

При візуальному огляді свідоцтва про реєстрацію були виявлені ознаки підробки бланка свідоцтва.

На місце події було викликано слідчо-оперативну групу Слобідського відділу поліції Харкова для оформлення відповідних матеріалів та проведення подальшої перевірки. Транспортний засіб доставлено на майданчик тимчасового утримання, наразі вирішується питання про призначення відповідних експертиз.

Як раніше писала «Справжня Варта», автомобіль «Форд Ескорт» під керуванням 56-річного водія було затримано на стаціонарному посту поліції «Кордон».

Правоохоронці виявили, що номер кузова на автомобілі знищений.

На місце події викликано слідчо-оперативну групу Дергачівського відділу поліції для оформлення адміністративних матеріалів. Транспортний засіб затримано. Слідчі дії тривають.

Також співробітники патрульної поліції помітили ознаки підробки на водійському посвідченні її власника.

3 червня правоохоронці, які патрулювали вулицю Шарікова, помітили автомобіль марки Оpel kadett caravan. Як повідомляє Патрульна поліція Харкова, його водій порушив ПДР та заїхав на територію, в’їзд на яку був заборонений. Патрульні перевірили документи водія. У них виникли сумніви щодо достовірності його водійського посвідчення. Відповідний захист, печатки, дата народження власника – все це було відсутнім.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments