КамАЗ врізався у маршрутку

Вівторок, 27 червня 2017, 14:06
У ДТП - сім постраждалих
КамАЗ врізався у маршрутку

Аварія сталася 27 червня зранку на автодорозі Київ-Харків-Довжанський, - повідомляє «Справжня Варта»

Як повідомили у ГУНП, встановлено, що водій автомобіля «КамАЗ», 55-річний мешканець міста Чугуєва, допустив зіткнення з маршрутним таксі «Газель-Рута» сполученням Чугуїв-Клугіно-Башкіровка під керуванням 55-річного мешканця міста Чугуєва та автомобілем Опель-Вектра під керуванням 29-річного мешканця Чугуївського району.

За попередніми даними, внаслідок ДТП отримали тілесні ушкодження 5 пасажирів маршрутного таксі. 37 та 59-річні чоловіки з тяжкими травмами доставлені до реанімаційного відділення Чугуївської ЦРЛ. Ще троє чоловіків – 22,25,41 років – доставлені для надання допомоги до шпиталю.

41-річна жінка з 49-річним чоловіком, пішоходи, доставлені до Чугуївської ЦРЛ.

Обставини дорожньо-транспортної пригоди з’ясовуються.

Як раніше писала «Справжня Варта», 23 червня близько 00:55 27-річний водій автомобіля «ВАЗ» потрапив в аварію на дорозі між селами Богуславка і Лозова Борівського району Харківщини. Чоловік не впорався з керуванням, з’їхав у кювет, машина перекинулася.

Внаслідок аварії 19-річна дівчина отримала важкі травми, від яких померла на місці. Водій та чотири пасажири автомобіля потрапили до Борівської центральної районної лікарні з травмами різної тяжкості.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments