Випускники Національної академії вирушили до військових частин

Вівторок, 27 червня 2017, 23:56
В урочистій обстановці молоді лейтенанти залишили стіни рідної alma mater і поїхали до військових частин, де проходитимуть службу.
Випускники Національної академії вирушили до військових частин

Командування академії попрощалося з випускниками, відзначаючи, що науково-педагогічний склад Академії зробив усе, аби краще підготувати їх для подальшої служби. Решта – уже в руках самих випускників, повідомляє «Справжня Варта».

«Я хочу відразу вас попередити, враховуючи сьогоднішню обстановку в нашій країні і той обсяг роботи, які виконують військові частини, що попереду вас чекає нелегке життя. Однак все ви свідомо вибрали свою професію і за роки навчання в Академії набралися необхідних знань і навичок для того, щоб стати справжнім офіцером. Я хочу ще раз привітати вас з випуском і присвоєнням первинного офіцерського звання і побажати вам кар'єрного росту, досягнення своїх цілей і мирного неба над головою», – зазначив у своєму зверненні заступник начальника Академі по роботі з особовим складом полковник Микола Товма.

Після урочистостей випускники попрощалися зі своїми батьками і рідними, побратимами і вирушили, як кажуть військові, до місць подальшї дислокації.

Як уже повідомляла «Справжня Варта», на зміну випускникам прийшли новобранці. Напередодні у військових частинах Національної гвардії України Харкова і Сум відбувся ритуал складання Військової присяги.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments