Аудитори Харківської області забезпечили відшкодування втрат на 15,5 мільйонів гривень

Субота, 1 липня 2017, 11:45
Фахівці апарату Північно-східного офісу Держаудитслужби в період з січня по травень 2017 року забезпечили відшкодування втрат фінансових і матеріальних ресурсів на загальну суму майже 15,5 мільйонів гривень.
Аудитори Харківської області забезпечили відшкодування втрат на 15,5 мільйонів гривень

Співробітники правоохоронних органів за матеріалами контрольних заходів розпочали 11 досудових розслідувань та вручили 5 письмових повідомлень про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передає Урядовий портал.  За підсумками контрольних заходів 30 управлінських рішень були прийняті органами місцевої влади і самоврядування, керівниками підприємств та установ прийняли.

141 посадову особу притягнуто до адміністративної відповідальності через недотримання законодавства, 49 – до дисциплінарної та матеріальної. В той же час трьох осіб звільнено з посад. Для запобігання і протидії легалізації доходів, одержаних злочинним шляхом, до Державної служби фінансового моніторингу України надіслано відомості про виявлені господарські операції, що підлягають фінансовому моніторингу, на загальну суму майже 128,5 мільйонів гривень.

Як повідомляла «Справжня варта», у харківських бізнесменів, які мали намір побудувати розважальний центр в Московському проспекті, відібрали 8 га землі. Нехай за рішенням прокуратури земельна ділянка була надана законним способом, але починаючи з 2005 року вони так і не розпочали там будівництво. Крім того, дане товариство має заборгованість по оренді.

comments powered by HyperComments