Проблема розпаювання залишається актуальною по районах Харківщини

Четвер, 6 липня 2017, 19:09
Про неможливість з різних причин отримати свою землю було заявлено тими, хто прийшов на прийом до заступника губернатора Марка Беккера
Проблема розпаювання залишається актуальною по районах Харківщини

 Зокрема, одна з причин - поки розпаювання не було проведено, частина ділянок були передані в оренду новим підприємствам, - повідомляє «Справжня Варта».

Про такий факт заявила Беккеру мешканка Харкова. Вона не може вступити в спадок, оскільки в селі /Краснокутський район/  так і не було проведено жеребкування, і її пай знаходиться в оренді в іншого землекористувача. З питанням виділення земельного паю із земель держрезерву фонду СТОВ «Гусарівське» звернулися жителі Балаклійського району. Крім того, з проханням про виділення синові ділянки під будівництво в селі Вікторівка звернувся чоловік з Богодухівського району.

Як раніше писала «Справжня Варта», батьки учнів поскаржилися облдержадміністрації на побори в школах.

Їх цікавить не стільки внески з батьків, скільки витрачання самих коштів.

«Ми, батьки школярів, постійно збираємо кошти на покращення матеріально-технічної бази шкіл та НВК, але ні директори, ні батьківські комітети цих закладів не дають відповіді, куди пішли наші гроші, або надають неправдиву інформацію, - поскаржилися дергачівці на прийомі у заступника голови - керівника апарату ХОДА  Анатолія Бабічева . – При цьому ми не відмовляємося брати участь у шкільному житті й здавати кошти на школу, але вимагаємо, щоб це відбувалося відкрито й прозоро».

Також змінюється графік роботи центру адмінпослуг на Гімназійній набережній. З 10 липня по 7 серпня він не працюватиме.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments