Стратегічною метою росіян, їхніх спецслужб – вже доведено – був Харків - командувач Нацгвардії

Неділя, 9 липня 2017, 08:01
Правопорядок на Харківщині вдалося відстояти завдяки "Ягуару" з Вінниці, тому що місцеві СБУ і міліція були деморалізовані
Стратегічною метою росіян, їхніх спецслужб – вже доведено – був Харків - командувач Нацгвардії

"Стратегічною метою росіян, їхніх спецслужб – вже доведено – був Харків. Бо це – 2 мільйони людей, найвищий науковий потенціал, студентство, промисловість… Їм потрібен був Харків в першу чергу. Це вже доведено, що вони хотіли розхитати ситуацію, починаючи з Харкова. У Харкові їм це не вдалося. На відміну від Криму, Луганська, Донецька" , - повідомляє «Справжня Варта».

Про це заявив командувач Національної гвардії Юрій Аллеров в інтерв'ю Апостроф, передає прес-служба НГУ.

Аллеров: " І от – четверта година ранку, нікого немає. П'ята година ранку – стоїмо тільки ми. Десь о пів на шосту міністр внутрішніх справ Аваков запитує, командувач каже: "Що будемо робити?" Командувач НГУ (на той момент командувачем НГУ був Степан Полторак), порадившись зі мною і оцінивши обстановку, ухвалив рішення штурмувати будівлю. І, зважаючи на те, що інші підрозділи не прийшли, ми перерозподілили задачі, які мали виконувати 400 з гаком бійців, на 200 "ягуарівців" – і пішли та виконали цю задачу.

... Коли терористи захопили Луганську і Донецьку області. Тоді тільки ми зрозуміли, що зробили. Тоді в Харкові ми не тільки адміністрацію звільнили – ми ще й охороняли управління міліції та управління СБУ. Бо вони всі були деморалізовані".

Як раніше писала «Справжня Варта», суд визнав винним лідера харківського антимайдану.

Юрія Апухтіна засудили до шести років позбавлення волі

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments