Робітники ДП «Завод імені В.О. Малишева» зможуть звертатися зі своїми проблемами до Світличної безпосередньо на своєму заводі

Вівторок, 25 липня 2017, 19:03
Така можливість надана їм після відкриття на Малишева губенаторської приймальні
Робітники ДП «Завод імені В.О. Малишева» зможуть звертатися зі своїми проблемами до Світличної безпосередньо на своєму заводі

Про намір відкрити приймальню на цьому головному промпідприємстві Харківщини Юлія Світлична заявила під час останнього прийому "малишевців" безпосередньо на заводі, - повідомляє «Справжня Варта»

"Спілкуватися потрібно не в кабінетах, а на заводах", - наголосила 14 червня голова ХОДА під час зустрічі з менеджментом і колективом оборонного підприємства.

За словами генерального директора підприємства Олександра Хланя, приймальня була організована та вже працює в будівлі комерційного управління ДП «Завод імені В.О. Малишева» (вул. Плеханівська, 126, каб. № 315).  Звернення робітників підприємства приймають кожного другого четверга місяця з 16:30 до 18:00.

Як раніше писала «Справжня Варта», Юлія Світлична домовилася про підвищення соціальних гарантій з власниками та менеджментом п'яти великих промислових підприємств регіону: заводу ім. Малишева, «ХТЗ», Харківського плиткового заводу, ГПУ «Шебелинкагазвидобування» і ПАТ «Турбоатом». У середньому зарплата для 15 000 працівників підприємств зросте на 1000 грн.

«На сьогодні майже 75 відсотків підприємств області працюють з прибутком, а ще два роки тому ми мали майже 50 відсотків», - відзначила голова ХОДА в прямому ефірі каналу "Україна".

Нагадаємо, що Юлія Світлична повідомила, що найближчим часом на «Турбоатомі» відкриється особиста приймальня голови ХОДА. Вона пообіцяла, що до кінця року середня зарплата на «Турбоатомі» зросте на 20%.

«Думаю, що це нормально: коли у підприємства є замовлення і є фінансовий результат, він повинен відбиватися й на зарплаті кожного з вас, - сказала Юлія Світлична. - Ми вже були на декількох промислових підприємствах і домовилися з власниками та менеджментом (у залежності від форми власності) про підвищення соціальних гарантій для кожного робітника. На 5-ти великих промислових підприємствах Харківської області для 15-ти тисяч харків'ян заробітна плата буде підвищуватися».

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments