Сироробний завод у Великому Бурлуку запустить лінійку нових видів сирів - Світлична

Четвер, 27 липня 2017, 12:57
"Сири Бурлука" будуть відновлювати рецептуру сирів
Сироробний завод у Великому Бурлуку запустить лінійку нових видів сирів - Світлична

Про це повідомила губернаторка під час урочистої процедури нового відкриття добре відомого підприємства, - повідомляє «Справжня Варта»

«Є домовленість з інвестором, що в жовтні вже візьмуться до виробництва сиру, й піде лінійка нових видів сирів. Також будуть відновлювати рецептуру сирів, які тут вироблялися раніше. На даний момент до штату підприємства вже набрали 120 співробітників, я сподіваюся, що з 2018 року ми будемо мати тут до 400 робочих місць, і потужності будуть повністю завантажені», - сказала голова ХОДА Юлія Світлична.

Інвестора цьому підприємству було знайдено завдяки Світличній.

Голова Великобурлуцької РДА Віктор Слиш розповів, що, очоливши район, одразу розпочав порушувати питання відновлення роботи підприємства, яке було найбільшим на Великобурлуччині.

«До кого тільки я не звертався, щоб звернули увагу на цей завод, запустили. Тільки Юлії Світличній вдалося знайти інвестора та вийти на попередніх власників, щоб досягти необхідних домовленостей, - повідомив Віктор Слиш. - Взагалі такі виробництва здаються не менше, ніж за рік, але за допомоги керівництва області нам вдалося всього за 2 місяці під'єднати сюди газ та вирішити ще низку питань».

Додамо, що протягом червня - липня 2017 року сироробний завод реконструювали. Виробництво сертифіковано за міжнародними стандартами якості ISO 9001:2000. Підприємство стало одним з перших у регіоні, де реалізується проект європейської системи контролю якості ХАССП. Зараз на підприємстві вже працює перша лінія - з виробництва сухого молока. До штату підприємства вже набрали 120 співробітників, у планах -  з 2018 року - до 400 робочих місць.

Віктор Слиш відзначив, що наразі існує проблема нестачі кваліфікованих кадрів.

«Ми обговорили з головою облдержадміністрації це питання і вона пообіцяла допомогти його комплексному вирішенню, залучивши систему профтехосвіти регіону. Зі свого боку ми готові забезпечити нових робітників місцем проживання», - повідомив голова РДА.

Як раніше писала «Справжня Варта», регіональний ЦНАП стане найбільш потужною та найбільш системною спорудою, яка надаватиме майже 450 послуг. У її роботі будуть задіяні близько 20 органів влади та служб міста Харкова та Харківської області.

"Не має бути черг і не може бути незадоволених людей!» - наголосила губернаторка під час координаційної наради щодо будівництва та організації надання послуг у центрі.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments