На станції метро «Тракторний завод» продовжуються ремонтні роботи

П'ятниця, 28 липня 2017, 11:10
Один з вестибюлів станції закрито ще на кілька днів
На станції метро «Тракторний завод» продовжуються ремонтні роботи

Це пов'язано з продовженням термінів проведення ремонту будівельних конструкцій підземного пішохідного переходу, - повідомляє «Справжня Варта».

Вестибюль №2 ст. м. «Тракторний завод» буде закритий до 5:30 1 серпня.  Раніше вестибюль планували відкрити 28 липня. 

Як раніше писала «Справжня Варта», Кабінет міністрів України затвердив поданий Харківською ОДА проект будівництва третьої лінії метрополітену в Харкові від станції «Метробудівників» до станції «Одеська», а також будівництво електродепо «Олексіївське».

Цей проект був наданий Харківською міською радою до обласної державної адміністрації та після розгляду і відповідних експертиз поданий Харківською ОДА до Кабінету міністрів.

Цей проект розроблений організацією «Харківметропроект» і схвалений ДП «Укрдержбудекспертиза». Він передбачає будівництво 3,5 км нових тунелів з двома станціями метро. Лінія зможе пропускати 40 пар поїздів та обслуговувати 34 тисячі пасажирів на годину. Загальна кошторисна вартість будівництва становить 4,8 млрд грн.

Також представники Європейського інвестиційного банку схвалили фінансовий контракт з надання кредиту у розмірі 160 млн євро на будівництво Харківського метрополітену.

Наступним кроком стане підписання угоди між міською радою, українським урядом і банком на надання кредитних ресурсів на будівництво ст. м. «Державінська» і ст. м. «Одеська», будівництво електродепо за ст. м. «Перемога» і закупівлю 85 вагонів рухомого складу для метрополітену.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments