У Харкові створять "Альтернативний виконком"

Середа, 9 серпня 2017, 14:31
Збори з приводу утворення "Альтернативного виконкому" відбудуться 10 серпня.
У Харкові створять "Альтернативний виконком"

Про це повідомив ініціатор створення організації Дмитро Маринін на своїй сторінці у Фейсбуці, повідомляє "Справжня Варта". 

"Запрошуємо громадян України, членів територіальної громади міста Харкова, на збори щодо утворення публічного органу громадян України з назвою "Альтернативний виконком територіальної громади м. Харкова". Збори відбудуться згідно гарантованих Конституцією України прав людини і громадянина у системі місцевого самоврядування", - написав він.

Зустріч відбудеться 10 серпня о 18.00. Місце: другий під`їзж Держпрому, другий поверх (м. Свободи, 5). Перед тим як прийти слід зареєструватися за телефонами 097 186 8190, 066 423 8244.

Як повідомляла "Варта" раніше, учасники руху наголошують, що в процесі децентралізації бюджет Харкова зросте, а тому зараз конче необхідно не допустити розкрадання грошей. Для цього вони обіцяють здійснювати аналіз міського бюджету та тендерних закупівель, моніторити ситуацію як в самому місті, так і за його межами, а також контролювати розподіл та використання бюджетних коштів.

comments powered by HyperComments