Світлична пообіцяла безпеку бізнесу з Балкан на Харківщині

Понеділок, 21 серпня 2017, 18:34
Щодо фінансової ефективності співпраці македонян та сербів з місцевим бізнесом та клієнтами - це справа самих бізнесменів
Світлична пообіцяла безпеку бізнесу з Балкан на Харківщині

На цьому наголосила губернаторка під час зустрічі з послами Сербії та Македонії Раде Булатовичем і Столе Змейкоскі, - повідомляє «Справжня Варта»

«Для бізнесу важливі дві складові - фінансова ефективність і безпека. Перша складова залежить виключно від підприємців, а забезпечення безпеки ми беремо на себе», - підкреслила Юлія Світлична.

Як приклад, голова ХОДА навела співпрацю з інвесторами через офіси у Вашингтоні і КНР, а також нагадала про щорічний міжнародний економічний форум «Інновації. Інвестиції. Харківські ініціативи», який цього року пройде в кінці вересня.

Світлична запросила послів Сербії і Македонії взяти участь у цій події.

Як раніше писала «Справжня Варта», одним з найбільш перспективних напрямків співпраці між Харківською областю та Ізраїлем є сфера IT-технологій.

Таку думку так думку було висвітлено у ході зустрічі губернатора області Юлії Світличної з головою Спільної українсько-ізраїльської комісії з питань торгівлі та економічного співробітництва Зєевом Елькіним.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments