Харків – це те місто, яке вистояло в 2014 році - Світлична/ Доповнено, Фото

Середа, 23 серпня 2017, 09:22
Губернаторка вважає символічним збіг за часом святкування Дня Державного прапора України та Дня Харкова
Харків – це те місто, яке вистояло в 2014 році - Світлична/ Доповнено, Фото

Таку думку голова ХОДА висловила у коментарі до сьогоднішніх світ, - повідомляє «Справжня Варта»

"Це дуже символічно, що День Державного прапора України та День Харкова ми відзначаємо в один день. Адже Харків – це те місто, яке вистояло в 2014 році. Харківщина – той регіон, який виборов право жити під синьо-жовтим прапором. Бути частиною України", - написала Юлія Світлична.

Як вона відзначила, "у цей день всіх нас єднає спільне почуття – гордість за синьо-жовтий прапор, гордість за людей, що несуть його, гордість за нашу країну ".

За дорученням Петра Порошенка голова ХОДА Юлія Світлична прочитала привітання Президента в ході урочистостей з нагоди Дня Державного Прапора.

«Багатовікова історія Харкова, сторінки якої сповнені пам’ятними подіями, становить особливу гордість за свій рідний край, що нині впевнено реалізує свій економічний потенціал, успішно модернізує транспортну інфраструктуру, примножує наукові, культурні та спортивні надбання, залишаючись інвестиційно привабливим містом, - звернувся Президент до харків’ян. - Переконаний, що всі здобутки міста не були б можливими без щирих та працьовитих, щедрих та талановитих жителів, які своєю невтомною працею, теплом сердець примножують славу регіону, зберігають його традиції та героїчну історію. Саме вам - найтепліші слова вдячності і глибокої поваги».

У своєму виступі під час урочистостей з нагоди Дня Державного Прапора України, що пройшли на проспекті Незалежності в Харкові, голова ХОДА відзначила: «Символічно, що ці два свята ми відзначаємо в один день, адже у 2014 році саме Харківщина утвердила незламність українського духу. Воїни АТО, волонтери, патріотично налаштовані харків’яни довели, що наше місто - невіддільна частина вільної та незалежної України. Ми довели, що хочемо та гідні жити під синьо-жовтим стягом. Сьогодні ми разом будуємо нову європейську Україну як суспільство справжніх громадян, - сказала Юлія Світлична. - Гордо здіймаючи синьо-жовтий прапор над головою, ми твердо кажемо всьому світу: Харків - це розвиток і перспектива, Харків - це мир, Харків - це Україна».

Раніше «Справжня Варта» писала, як  у Харкові відзначатимуть День міста і День Незалежності /програма.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments