У Харкові пройшли громадські слухання щодо підтоплення Великої Данилівки

Середа, 30 серпня 2017, 17:45
Між власниками приватного сектору і МЖК «Інтернаціоналіст» стався конфлікт
У Харкові пройшли громадські слухання щодо підтоплення Великої Данилівки

Під час забудови мікрорайону багатоповерхівками МЖК «Інтернаціоналіст» не добудував  добудований колектор зливової каналізації, від чого почалося затоплення садщиб на вул. Леся Сердюка, вул. Горянської, вул. Кричевського, пров. Дивногірського, вул. Сучасної, - повідомляє «Справжня Варта»

Як повідомив під час громадських слухань головний інженер Комплексу «Харківводопостачання» КП «Харківводоканал» Володимир Залеський, у мікрорайоні МЖК «Інтернаціоналіст» передбачалося будівництво мережі зливової каналізації від цього мікрорайону до існуючого колектора зливової каналізації на вул. Квітучій. Але в силу різних причин мережа не була добудована, в результаті чого зливові стоки з усього МЖК «Інтернаціоналіст», який знаходиться на височині, затоплюють городи та будинки на Великій Данилівці. Щоб вирішити проблему, за його словами, необхідно добудувати ділянку зливової каналізації протяжністю 870 метрів.

Згідно з резолюцією, прийнятою учасниками громадських слухань, МЖК «Інтернаціоналіст» рекомендовано провести роботу з розробки проекту водовідведення

Як раніше писала «Справжня Варта», в Малинівському будинку культури Чугуївського району відбулися громадські слухання щодо об’єднання цього селища та ближніх сіл в об’єднану територіальну громаду з центром в Малинівці.

Після виступів селищного голови Миколи Семер’янова, депутатів Малинівської селищної та районної рад, представників громадськості присутні на громадських слуханнях (162 учасника) проголосували одноголосно за створення Малинівської об’єднаної територіальної громади.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments