Всі школи Балаклії відновили після пожежі на артскладах

Четвер, 31 серпня 2017, 19:47
Діти відновленного після вибухів райцентру зможуть своєчасно почати навчання у школах
Всі школи Балаклії відновили після пожежі на артскладах

Про це доповіли депутатам облради на сесії міський голова Балаклії Іван Столбовий та голова районної адміністрації Степан Масельський, - повідомляє «Справжня Варта»

За іх словами, майже 100% робіт на потребуючих відновлення об’єктах у Балаклії знаходяться на стадії завершення. За словами чиновників, к ошти, що надійшли з обласного бюджету – освоєні повністю. Усі роботи йдуть згідно графіку.

Більш ніж 9 млн. грн направлено на придбання житла постраждалим під час НП й вже придбано квартир на 668 тис. гривень. Відновлено більш ніш 55 тис кв. м. покрівлі, 500 вікон та 625 дверей. У дев'яти багатоквартирних будинках проведено капітальний ремонт.

Сьогодні продовжується робота по заміні опалення, монтажу індивідуальних газових котлів та реконструювання газопроводу по вулиці Арсенальній.

Як раніше писала «Справжня Варта», в цілому, в наслідок надзвичайної події було зруйновано 392 об’єкти, з них, понад 117 багатоквартирних будинків та 228 будинків приватного типу. Також 2 приватних будинки та 4 багатокартирних визнані такими, що не підлягають відновленню. Пошкоджено, зокрема, 8 навчальних закладів та 1 заклад охорони здоров’я. На відновлювальні роботи до райного бюджету було направлено 145 млн. грн. з державного бюджету, 40 млн. грн. з обласного бюджету, з яких 10 млн з резервного фонду і 30 млн грн. на матеріальну допомогу постраждалим.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments