На Основі сказився пухнастик

П'ятниця, 1 вересня 2017, 10:32
Через сказ кішки частину району "поклали" в карантин
На Основі сказився пухнастик

Кішка покусала собаку, а потім її господиню, молоду жінку, - повідомляє «Справжня Варта»

Через деякий час кішка померла, і лікарі знашли у неї сказ.

Постраждала жінка звернулася по допомогу до міської клінічної лікарні №2 і в даний час знаходиться в реанімації.

Згідно з розпорядженням головного державного інспектора ветеринарної медицини в місті Харкові, були встановлені карантинні обмеження на території Основ'янського району, обмеженій пров. Маршака, вул. Маршака, вул. Томською, вул. Кіквідзе, вул. Нечуй-Левицького. Зараз на цій території лікарі ветеринарної медицини проводять подворовий обхід з метою вакцинації домашніх тварин проти сказу.

Як раніше писала «Справжня Варта», через скаженого пухнастика частину Немишлі поклали в карантин.

Старий квартирний кіт не зміг переварити кажана, якого спіймав на балконі. Кажан відчайдушно захищався та наніс старому коту 2008 р.н. травму рота, від чого той через кілька днів помер.

Також господарі приватного житлового будинку по вул. Великій Жихорській виявили у свого 5-місячного кота сильну слинотечу і страх перед світлом

Донька господині намагалася надати допомогу тварині власними силами, в результаті чого кіт завдав їй травми. В ніч з 11 на 12 серпня тварина загинула. Лабораторне дослідження підтвердило захворювання кота на сказ.

На території Основ'янського району встановлені карантинні обмеження.

Нагадаємо, за 6 місяців 2017 року Харківській області зареєстровано 29 випадків сказу тварин. Діагноз підтверджений у 12 кішок, 8 собак, 5 лисиць, 2 єнотів, 1 корови і бобра. Випадки сказу продовжують реєструвати в великих населених пунктах (Харків, Дергачі, Зміїв, Валки)

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments