Діалог з малим і середнім бізнесом Харківщини згенерував більше 25 мрд. гривень податків до бюджетів усіх рівнів - Світлична

Четвер, 14 вересня 2017, 15:41
Діалог із бізнесом, детінізація економіки, знищення корупції - тільки цей шлях здатний забезпечити розвиток країни, вважає голова Харківської ОДА
Діалог з малим і середнім бізнесом Харківщини згенерував більше 25 мрд. гривень податків до бюджетів усіх рівнів - Світлична

Про це Юлія Світлична написала на своїй сторінці в Facebook, коментуючи результати зустрічі Президента України Петра Порошенка з  представниками вітчизняного та іноземного бізнесу.

«Зокрема, йшлося про зростання доходів державного бюджету за рахунок детінізації та боротьби з корупцією. Також відзначили ріст доходів місцевих бюджетів в результаті децентралізації», - відзначив Президент України.

У той же час, відповідно до даних Асоціації приватних роботодавців, на сьогоднішній день в сегменті малого і середнього бізнесу в Харківській області зареєстровано 156.000 приватних підприємців і 20.400 юридичних осіб, які створюють 310 тисяч робочих місць.

Як зазначила, виступаючи на зустрічі з представниками бізнесу регіону в День підприємця Юлія Світлична, тільки за 8 місяців поточного року малий і середній бізнес Харківській області до бюджетів усіх рівнів перерахував 25.5 млрд гривень податків, що дозволяє реалізовувати в області ефективні програми соціально-еіономіческого розвитку.

Нагадаємо, що з приходом Світличної на пост губернатора була прийнята Програма розвитку малого і середнього бізнесу Харківської області на 2016-20 роки, в розробці якої взяли участь 5 ключових бізнес-асоціацій регіону.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments