По райлікарням запроваджують електронну реєстратуру

П'ятниця, 15 вересня 2017, 19:06
До проекту долучилися вже всі лікувальні установи Харкова, які надають амбулаторно-поліклінічну допомогу
По райлікарням запроваджують електронну реєстратуру

Про це повідомила заступник міського голови з питань охорони здоров'я та соціального захисту населення Світлана Горбунова-Рубан, - повідомляє «Справжня Варта»

За її словами, до проекту «Медична інформаційна система «Електронна реєстратура» долучилися вже всі лікувальні установи, які надають амбулаторно-поліклінічну допомогу. Частина поліклінік реалізувала проект повністю, частина завершує перехід на систему. За кошти міського бюджету в медустановах встановили всю необхідну техніку та програмне забезпечення. Тепер всі зможуть записатися на прийом через сайти поліклінік.

Як раніше писала «Справжня Варта», міська влада вважає необхідним розширити список медикаментів за програмою "Доступні ліки".

За словами заступника міського голови з питань охорони здоров'я та соціального захисту населення Світлани Горбунова-Рубан,  до національного списку лікарських засобів багато препаратів не ввійшли, тільки частина, яка є в держреєстрі. В результаті лікарі змушені виписувати людям безкоштовні рецепти на препарати, які їм, наприклад, не допомагають, не підходять. Крім того, вже є затримки з виплатою компенсації аптекам.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments