Міжнародний економічний форум у Харкові – це одна з найголовніших інвестиційних подій Східної України - Світлична

Вівторок, 19 вересня 2017, 14:15
Заплановано, що на самому форумі підпишуть контракти на суму близько 100 мільйонів доларів
Міжнародний економічний форум у Харкові – це одна з найголовніших інвестиційних подій Східної України - Світлична

Після форуму інвестиційна активність впродовж року надасть додаткових 200 - 250 млн дол. інвестицій в економіку області, - повідомляє «Справжня Варта»

Таку надію висловила губернаторка, коментуючи підготовку до проведення у місті інветфоруму «Інновації. Інвестиції. Харківські ініціативи!».

Голова ХОДА Юлія Світлична: «Міжнародний економічний форум у Харкові – це одна з найголовніших інвестиційних подій Східної України. Це майданчик, який дає змогу знайти інвестора та налагодити міжнародну співпрацю. В останні три роки жоден з форумів не закінчувався без підписання контрактів. Цього року плануємо, що на самому форумі буде підписано контракти на суму близько 100 мільйонів доларів, а після нього інвестиційна активність, за нашими підрахунками, впродовж року надасть додаткових 200 - 250 млн дол. інвестицій в економіку області».

Форум пройде 22 вересня. Головними темами для обговорення стануть модернізаційні пріоритети для України, розвиток машинобудування та експорту.  Традиційно участь у форумі візьмуть міжнародні делегації (в тому числі - посли Сполучених Штатів Америки та Китаю в Україні), керівництво держави та області, представники великого бізнесу.

Як раніше писала «Справжня Варта», за словами голови ХОДА, форум стане однією з найголовніших інвестиційних подій Східної України, яка дасть можливість Харківщині знайти інвестора та налагодити співробітництво з іншими країнами. В останні 3 роки жоден з форумів не закінчувався без підписання контрактів.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments