Ярославський подякував Світличній за вирішення проблем Харківського регіону/ Доповнено

Андрій Тимченко, Юлія Гущ  |  П'ятниця, 22 вересня 2017, 10:03
За словами олігарха, завдяки губернаторці завод отримав нове майбутнє, а інвестори на Харківщині - перспективу
Ярославський подякував Світличній за вирішення проблем Харківського регіону/ Доповнено

"Дякую за залучення потенційних партнерів для бізнесу", - сказав Олександр Ярославський.

Секретар Національної інвестиційної ради України Борис Ложкін: "Справу Ігоря Райніна прекрасно продовжує Юлія Світлична. Сьогодні буде не тільки розмова про інвестиції, сьогодні будуть підписані перші, достатньо крупні для Харківського регіону інвестиційні проекти. Це головне, для чого такі форуми відбуваються. Для того, щоб на Харківщину приходили гроші. Гроші іноземних та вітчизняних інвесторів. Щоб економіка працювала все ефективніше та ефективніше. Ми в цьому році бачимо перші ознаки покращення інвестиційного економічного клімату, ми бачимо зростання ВВП. І дуже приємно що буквально через декілька днів після того як були розміщені євробонди України на 3 мільярди доларів. Харків прийняв естафетну паличку. Я сьогодні сподіваюсь на інвестиційні проекти. Суми будуть названі губернатором пізніше".

Цю заяву він зробив під час брифінгу перед початком IX Міжнародного економічного форуму  «Інновації. Інвестиції. Харківські ініціативи!».

Раніше Олександр Ярославський після початку роботи Харківського тракторного заводу заявляв: «Я вдячний Президенту України за допомогу у розблокуванні роботи заводу, а губернатору Харківської області за послідовну підтримку наших зусиль у цьому напрямку, - повідомляє «Справжня Варта»

Ще раніше писала «Справжня Варта», свого часу голова ХОДА Юлія Світлична написала у своєму блозі на фейсбуці.

"З завтрашнього дня відновлює роботу ХТЗ. Ситуація з підприємством була непроста, але після особистого втручання в це питання Президента України вона вирішена. Підприємство починає роботу. Відновлення промислового виробництва на Харківщині - наш пріоритет".

Також голова АП Ігор Райнін відзначив, що "президент підтримав ідею, що ХТЗ повинен працювати на українську економіку, і люди повинні отримувати заробітну плату".

Пленарне засідання IX Міжнародного економічного форуму  «Інновації. Інвестиції. Харківські ініціативи!» розпочалося 22 вересня о 10:00. Місце проведення – традиційне: готель «Premier Palace Hotel Kharkiv» (пр. Незалежності, 2).

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments