Міністр соціальної політики приїде до Харкова

Понеділок, 25 вересня 2017, 15:41
Мета візиту міністра - обговорення перспектив інклюзивного працевлаштування
Міністр соціальної політики приїде до Харкова

Всеукраїнський форум з такою назвою вперше пройде у Харкові, - повідомляє «Справжня Варта»

Метою форуму є побудова ефективного діалогу між бізнес - середовищем, громадськими організаціями, державними структурами та органами місцевого самоврядування для сприяння у працевлаштуванні людей з інвалідністю.

Форум „Бізнес в Україні: перспективи інклюзивного працевлаштування”  пройде 26 вересня.  Програма форуму передбачає пленарне засідання та роботу панельних дискусій. 

Як раніше писала «Справжня Варта», про актуальність впровадження інклюзивної освіти розповіла перша леді розповіла під час підписання Меморандуму про співпрацю між ХОДА та Всеукраїнською благодійною організацією «Благодійний фонд Порошенка». Таким чином Харківщина стала шостим регіоном, який приєднався до експериментального проекту «Інклюзивна освіта – рівень розвитку нації».

«Я дуже щаслива, що наша команда реформаторів поповнилась потужною командою освітян з Харківщини, – зазначила Марина Порошенко, – і сьогодні на Харківщині нараховується 137 шкіл з інклюзивною освітою. В них навчається 254 дитини. Це добре. Але це 7% від загальної кількості учнів, які потребують інклюзивної освіти і мають відповідні потреби. Нам є над чим працювати і є куди рухатись».

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments