Світлична підтримує популяризацію волейболу на Харківщині

П'ятниця, 29 вересня 2017, 16:58
На Харківщині сталі волейбольні традиції, а наш "Локомотив" - незмінний лідер в чемпіонатах України
Світлична підтримує популяризацію волейболу на Харківщині

Тому губернаторка цілком згодна з гравцями «Локомотиву» в необхідності  популяризації волейболу на Харківщині, - повідомляє «Справжня Варта»

Про це вона заявила під час зустрічі зі спортсменами напередодні початку ігор в чемпіонаті України 5 та 6 жовтня.

Голова ХОДА Юлія Світлична: «Ваша команда – справжня гордість Харківщини, адже ви незмінно тримаєте лідерство в національному чемпіонаті. Бажаю успіхів у перших домашніх іграх – з вінничанами та в усьому сезоні»

Як раніше писала «Справжня Варта»,  у нинішньому сезоні чемпіонату України з волейболу серед чоловічих команд Суперліги боротьбу за перемогу вестимуть 8 команд - харківський «Локомотив», львівський «Барком-Кажани», «Новатор» (Хмельницький), ВК «Дніпро», чернігівський «Буревісник», дві вінницькі команди - ВК «Вінниця» та «Серце Поділля» й харківська «Юракадемія».

Перший тур чемпіонату призначений на 5 і 6 жовтня. Чинний чемпіон країни - харківський «Локомотив» - на своєму майданчику зіграє з дебютантом ліги - вінницькою командою «Серце Поділля».

Світлична зустрілася з легендарною харківською командою. Лідеру збірної України з синхронного плавання - Анні Волошиній - вона вручила державну нагороду, орден «За заслуги» ІІІ ступеня.

Губернаторка привітала спортсменок з успішним виступом на чемпіонаті світу в Будапешті, де харків'янки завоювали три комплекти бронзових і комплект срібних медалей.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments