Університет імені Котляревського дав путівку в життя більше ніж 20 тисячам талановитих дітей – Світлична

Неділя, 8 жовтня 2017, 13:18
Керівники та викладачі Університету мистецтв отримали державні нагороди від Юлії Світличної.
Університет імені Котляревського дав путівку в життя більше ніж 20 тисячам талановитих дітей – Світлична

Нагородження відбулося під час урочистих заходів з нагоди 100-річчя Харківського національного університету мистецтв імені І.П. Котляревського.

«Університет імені Котляревського дав путівку в життя більше ніж 20 тисячам талановитих дітей, – наголосила голова ХОДА, – і ми можемо пишатися своїми талановитими земляками, фахівцями, своїм краєм».

За її словами, в області приділяється велика увага підтримці культури та мистецтва, зокрема – розвитку матеріально-технічної бази відповідних закладів.

«За останні роки ми почали ремонтувати будинки культури в сільській місцевості – ті, які не бачили ремонту 30, а то й 40 років поспіль, – розповіла лія Світлична, – ми відновлюємо такі заклади, як музей Рєпіна в Чугуєві. Повернули у власність громади будівлю Пархомівського художнього музею. Підтримуємо всі обласні театри, які знаходяться в місті Харкові. Після 10 років нарешті добудований органний зал Харківської обласної філармонії, і я зроблю все, щоб великий зал філармонії був добудований до кінця 2018 року».

Вона повідомила, що Президент України підтримав ініціативу керівництва області та з нагоди 100-річчя Харківського національного університету мистецтв присвоїв державні нагороди 8 викладачам вишу. У ході урочистого заходу Юлія Світлична передала  нагороди колективу та ректору вишу Тетяні Вєркіній. Вона у свою чергу подякувала голові ХОДА за постійну підтримку університету.

Як повідомляла «Справжня варта», Голова ХОДА привітала юристів з їх професійним святом. Вона наголосила, що Харківській регіон дійсно є столицею юриспруденції України.

comments powered by HyperComments