Немає жодних інших слів, окрім слів вдячності, - Світлична під час передачі документів на землю батькам загиблого Героя України

Понеділок, 13 листопада 2017, 11:56
Юлія Світлична передала акти на 4 га землі батькам загиблого Героя України лозівчанина Олександра Лавренка.
Немає жодних інших слів, окрім слів вдячності, - Світлична під час передачі документів на землю батькам загиблого Героя України

Про це повідомляє прес-служба ХОДА. 

Рідні Олександра Лавренка отримали дві ділянки землі по два гектари. На них вони матимуть можливість вести сільське господарство. 

Сам Олександр був капітаном ЗСУ, командиром 93-ої ОМБР. Він загинув три роки тому, коли велися активні бої за Піски. Тоді його танк у бою зміг знищити танк ворогів, а також - два автобуси з ворожими бійцями і кулементі розрахунки. Проте танк, у якому знаходився Олександр, потрапив на фугас. Всі, хто був у танку, крім Олександра, загинули. Він же підірвав себе, щоб вороги не захопили машину. 

Нещодавно Юлія Світлична зустрілася з батьками Лавренка. Вона подякувала їм за виховання Героя України. 

Немає жодних інших слів, окрім слів вдячності. Ми пишаємося такими патріотами, як ваш син", - сказала Юлія Світлична. 

Також у зустрічі брали участь голова Лозівської районної державної адміністрації Сергій Красноперов та мер Лозової Сергій Зеленський. За дорученням губернатора області вони будуть особисто піклуватися про сім`ю Лавренків. Також рідні загиблого, за словами Світличної, можуть розраховувати і на неї. 

Також сім`я має право отримати ще 12 соток під садівництво. За дорученням губернатора області, якщо Лавренки висловлять таке бажання, начальник  ГУ Держгеокадастру в регіоні посприяє швидкому виділенню землі. 

Мати Олександра поякувала всім небайдужим, тім, хто піклується про сім`ю після загибелі сина. 

Як раніше писала «Справжня Варта», сім тисяч учасників АТО отримали дозволи на землю на Харківщині. Всього до Головного управління Держгеокадастра в Харківській області від учасників АТО надійшло 8909 заяв на оформлення земельних ділянок.

Також відбулася видача наказів про передачу у власність земельних ділянок військовослужбовцям 92 ОМБр. А 13 жовтня учасники АТО, серед яких і 5 сімей загиблих воїнів, отримали в користування 231 ділянку в Харківському та Вовчанському районах.

comments powered by HyperComments