Наступного року будуть кардинально змінені умови надання первинної медичної допомоги на селі – Світлична / ФОТО

П'ятниця, 24 листопада 2017, 19:05
Голова Харківської облдержадміністрації Юлія Світлична разом із представником Президента Іриною Луценко взяли участь у відкритті Центру розвитку для дітей.
Наступного року будуть кардинально змінені умови надання первинної медичної допомоги на селі – Світлична / ФОТО

Центр створений у Харківському національному університеті міського господарства ім. О. М. Бекетова за допомогою Дитячого Фонду ООН (ЮНІСЕФ).

«Центр забезпечуватиме перебування дітей від 3 до 6 років під час відвідування батьками занять. Такий собі сучасний дитячий садок у місці навчання або роботи батьків.
Буде допомагати всім - і дітям, і дорослим), – поділилася враженнями у фейсбук-акаунті Юлія Світлична. – До речі, авторами дизайн-проекту Центру є студенти Університету!»

«Також зустрілися з лікарями області та обговорили реформу сільської медицини, що була ініційована Президентом, – повідомила губернаторка. – Вже наступного року будуть кардинально змінені умови надання первинної медичної допомоги у сільській місцевості. По всій країні будуть створені НОВІ сучасні медичні амбулаторії, які будуть оснащені всім необхідним обладнанням для надання первинної допомоги. Погані умови та низка якість медичних послуг на селі вимагають негайних дій!»

На думку Юлії Світличної, закон про розвиток сільської медицини підвищить рівень надання послуг населенню навіть у віддалених селах. Окрім того, дуже важливим є те, що у наслідок реформ з`явилася можливість розвивати інфраструктуру.

Як повідомляла «Справжня Варта», у Харківському національному університеті міського господарства відкрився Центр розвитку для дітей.

comments powered by HyperComments