В Харкові пройшов флешмоб проти насильства над жінками

Субота, 25 листопада 2017, 10:17
Захід був приурочений до Міжнародного дня боротьби за ліквідацію насильства щодо жінок.
В Харкові пройшов флешмоб проти насильства над жінками

Флешмоб відбувся в рамках акції «16 Днів активізму проти насильства щодо жінок», передає поліція Харкова. Подібні заходи агентство ООН проводило 16 містах України того дня. Сам флешмоб пройшов на на площі Конституції за участі представників міжнародних та громадських організацій, студентської молоді та жителей міста.

Після, як організатори взяли слово, пам’ятник Незалежності був підсвічений помаранчевим кольором, а учасники флешмобу підняли догори помаранчеві парасольки у знак боротьби з насильством. За словами старшого інспектора відділу ювенальної превенції Головного управління Національної поліції в Харківській області Костянтина Шеремета, сьогодні працівники поліції можуть протистояти насильству стосовно незахищених категорій населення.

За словами Шеремета, дана акція має закликати людей не мовчали та повідомляли про всі випадки насильства. Він також зазначив, що робота за даним напрямком тільки набуває ефективного розмаху.

Як повідомляла «Справжня варта», Харків приєднається до всесвітньої акції «16 днів проти насильства». В межах акції відбудеться низка різноманітних заходів, направлених на протидію домашньому насильству.

Фото взято з city.kharkov.

comments powered by HyperComments