Військові в шпиталі потребують допомоги

Середа, 20 грудня 2017, 11:03
Волонтери опублікували список потреб харківського військового шпиталю.
Військові в шпиталі потребують допомоги

На даний момент у військовому шпиталі є потреба в рідкому милі, кремі, гелі, піні для гоління, сухих серветках, дзеркалі, дитячому харчуванні (м’ясне та фруктове пюре), плашках води з поїлками, футболках, а також подарунках – солодощах, чашках, книжках, листівках, іграшках тощо

Свої потреби є також в Центрі Соціально-Психологічної Реабілітації Воїнів АТО, Членів їх родин, родин загиблих, зниклих безвісті та волонтерів. Це подушки 70*70, 50*70, стільці, постільна білизна, рушники, дві мультиварки, дивани, ліжка, шафи, тумбочки та інші меблі.

Крім того, там вже починають збирати продукти для святкування Нового року. Це сир, м’ясні продукти (телятина, свинина, ковбаса, сало, балик, баструма, яловичина), сметана, кефір, свіжі овочі (огірок, перець, помідор, зелень), шпроти, риба, оливки, гриби, кукурудза, червона ікра, червоне вино для глінтвейну або вже готовий глінтвейн.

Крім того, волонтери написали, що свято Святого Миколая завітало і до військового шпиталю. Бійці, які проходять там лікування, отримали подарунки, які їм роздав свій «Миколай».

comments powered by HyperComments