Коштом обласного бюджету цього року запланований подальший ремонт Нововодолазької ЦРЛ

Четвер, 8 лютого 2018, 18:00
Зокрема, у Нововодолазькій ЦРЛ проведуть капремонт кількох відділень.
Коштом обласного бюджету цього року запланований подальший ремонт Нововодолазької ЦРЛ

Про це повідомляє прес-служба ХОДА. 

Ремонт у закладі стартував у 2017 році. З результатами проведення робіт губернатор області Юлія Світлична ознайомилася сьогодні, 8 лютого, під час робочої поїздки до району. 

"Ремонт у лікарні продовжуватимемо. Цього року, зокрема, роботи проведемо в пологовому корпусі та терапевтичному відділенні", - повідомила голова ХОДА.

Так, коштом обласного бюджету цього року заплановано замінити на металопластикові вікна й двері лікувального корпусу й терапевтичного відділення, пологового корпусу. На це передбачено понад 1 млн грн. Замінять вікна й двері також у нежитловій будівлі поліклініки.

Крім того, у 2018 році в лікарні відремонтують хол, проведуть внутрішні роботи в кількох відділеннях, оновлять системи водопостачання й водовідведення в лікувальному корпусі, терапевтичному відділенні й систему теплопостачання ЦРЛ у цілому. Заплановано придбання нової медичної техніки й багатофункціональних ліжок тощо.

Нагадаємо, раніше Юлія Світлична зазначала, що за останні 40 років капітальний ремонт у Ізюмській міській лікарні не проводився жодного разу. Тому їй вдалося домогтися виділення необхідних коштів на її капітальний ремонт.

Також у 2018 році триватиме процес оновлення обладнання у Дергачівській ЦРЛ. Ще у грудні там завершили капремонт поліклінічного відділення та оновили обладнання. Цього року, окрім цього, стартує ремонт у Барвінківській Центральній районній лікарні.

comments powered by HyperComments