На Харківщині зросла кількість молоді, готової до захисту Батьківщини

Вівторок, 6 березня 2018, 17:16
Це слугує індикаторами ефективності військово-патріотичного виховання дітей та молоді в регіоні.
На Харківщині зросла кількість молоді, готової до захисту Батьківщини

Про це це під час засідання координаційної ради з питань національно-патріотичного виховання при ХОДА повідомив заступник військового комісара Харківського обласного військового комісаріату Андрій Семенович.

Серед інших індикаторів він зазначив збільшення кількості проведених зустрічей дітей і молоді з ветеранами війни, борцями за незалежність України у ХХ столітті, учасниками АТО в Донецькій та Луганській областях, збільшення кількості заходів із вшанування героїв боротьби українського народу за незалежність країни.

Також Андрій Семенович перелічив, яка робота в цьому напрямку проводилася протягом 2017 року. 

"У 2017 році проведено рекламно-агітаційна інформаційно-роз`яснювальна робота, добір та направлення громадян до військових частин для проходження військової служби за контрактом, а також для вступу до вищих військових навчальних закладів. У тому числі – систематичні виступи на регіональних телеканалах, інших ЗМІ, прес-конференції представників військових комісаріатів, зустрічі школярів з учасниками бойових дій, ветеранами АТО", - повідомив він.

Також Андрій Семенович зазначив участь молоді в заходах, присвячених першій відправці призовників до ЗСУ на території збірного пункту Харківського обласного військового комісаріату, участь військовослужбовців у проведенні військово-спортивних змагань серед навчальних закладів міста та області.

Нагадаємо, під час координаційної ради мова також йшла про те, що на виконання Указу Президента від 13.10.2015 «Про Стратегію національно-патріотичного виховання дітей та молоді на 2016-2020 роки» в Золочівському районі проводиться робота з національно-патріотичного виховання молоді.

comments powered by HyperComments