В Харкові знову відбудеться зміна маршрутів громадського транспорту

Вівторок, 3 квітня 2018, 10:11
Трамвай №20 і тролейбус №2 на певний час їздитимуть іншими маршрутами.
В Харкові знову відбудеться зміна маршрутів громадського транспорту

Трамвайний рух по проспекту Перемоги, на ділянці від вулиці Клочківської до розворотного кола «проспект Перемоги», і рух тролейбусів по вулиці Ахсарова, проспекту Людвіга Свободи та проспекту Перемоги, на ділянці від проспекту Науки до розворотного кола «проспект Перемоги», буде заборонено з 10:00 до 15:00 3 квітня. 

Як повідомляє Департамент інфраструктури, такі зміни пов'язані з проведенням ремонтних робіт на контактній мережі. На цей відрізок час рух транспорту буде здійснюватися таким чином: 

Тролейбус №2: пр. Жуковського - вул. Академіка Проскури - Білгородське шосе - вул. Сумська - пр. Незалежності - пр. Науки - вул. Дерев'янка - вул. Балакірєва - лікарня швидкої невідкладної допомоги; 

Трамвай №20: Південний вокзал - вул. Євгенія Котляра - вул. Велика Панасівська - Рогатинський проїзд - вул. Клочківська - Мала Данилівка. 

Як повідомляла "Справжня варта", нещодавно в Харкові пройшов Чемпіонат з фрідайвінгу Kharkiv Apnea Weekend. То були перші в місті змагання за басейновим дисциплін фрідайвінгу за правилами міжнародної федерації AIDA International.  

comments powered by HyperComments