Вантажівкам вагою понад 15 тонн закриють частину дороги від Куп'янська до кордону з Луганською областю

Четвер, 5 квітня 2018, 13:01
З 6 квітня вантажівкам вагою понад 15 тонн заборонять проїзд трасою Чугуїв – Мілове.
Вантажівкам вагою понад 15 тонн закриють частину дороги від Куп'янська до кордону з Луганською областю

Про це повідомляє прес-служба ХОДА. 

У зв’язку з незадовільним станом дорожнього покриття та виконанням робіт з ремонту впроваджується постійне обмеження руху транспортних засобів масою понад 15 т на автомобільній дорозі державного значення Н-26 «Чугуїв – Мілове» на ділянці км 103+000 – км 110+735. Обмеження діятиме до ліквідації аварійного стану дороги.

Нагадаємо, заступник голови ХОДА Євгеній Шахненко раніше повідомив, що цього року кошти державного бюджету будуть спрямовані, у тому числі, на капітальний ремонт дороги Чугуїв – Мілове (103 – 110км) – до Сватівського району Харківської області та шляхопровід на цій дорозі.

Також повідомлялося, що по області минулого року було відремонтовано 235 км автошляхів, вівся ремонт трьох шляхопроводів – Ізюмського, Пісочинского, Губарівського. Раніше ми писали, що цього року на Харківщині капітально відремонтують близько 112 км місцевих доріг.

Також ми зазначали, що серед пріоритетів у дорожньому будівництві на 2018 рік губернатор Харківщини відзначила завершення реконструкції Губарівського шляхопроводу та ремонт траси Харків – Охтирка. 

comments powered by HyperComments