Юлія Світлична взяла під особистий контроль стан справ на «Хартроні»

Субота, 21 квітня 2018, 08:55
У п'ятницю на підприємстві стратегічної галузі України – ПАТ «Хартрон» побувала голова Харківської облдержадміністрації Юлія Світлична.
Юлія Світлична взяла під особистий контроль стан справ на «Хартроні»

Губернаторка провела нараду з керівництвом підприємства і поспілкувалася з колективом.

«Зустрілася і працівниками ПАТ «Хартрон», – ділиться враженнями Юлія Світлична у своєму акаунті в ФБ. – Відверто поспілкувалися. Обговорили різні питання: від соціальних до виробничих. Буду підтримувати людей, усі проблеми взяла на особистий контроль».

Поспілкувавшись із працівниками (а їх на підприємстві працює 1300), Юлія Світлична провела нараду із керівництвом підприємства.

«Розглянули подальший план розвитку. Є стратегія, йде системна робота. На поточний рік портфель замовлень повністю сформований, заплановано збільшення обсягів виробництва та прибутковості підприємства, – констатує голова Харківщини. – Це означає, що й соціальні стандарти повині бути підвищені. Наші вимоги незмінні. Домовилися про зростання зарплати до кінця року на 25%».

Серед напрямків підтримки «Хартрону» з боку обласної влади керівник області відокремила питання завантаження підприємства державним замовленням. Зокрема, йшлося про співробітництво з ПАТ «Укрзалізниця» – попередніх домовленостей щодо завантаження харківських підприємств замовленнями було досягнуто між Юлією Світличною та керівником «Укрзалізниці» під час наради в Харкові.

Варто зауважити, губернатор Харківщини Юлія Світлична систематично проводить особисті прийоми громадян на великих підприємствах. Зокрема, на особистому прийомі працівників Південної залізниці Юлія світлична проанонсувала підвищення зарплат. 16 квітня керівник області зустрілася з колективом Харківської філії ПАТ «Укрпошта» та провела нараду з керівництвом підприємства. Вона також розповіла про підвищення зарплат на підприємстві найближчим часом. 

 

comments powered by HyperComments