Ситуація в Балаклії знаходиться під контролем - Світлична

Четвер, 3 травня 2018, 16:54
Сьогодні о 13:35 внаслідок загоряння сухої трави на колишній технічній території 65-го арсеналу, де тривали роботи з очищення та розмінування залишків снарядів, що не розірвалися в результаті торішньої НС, почалася пожежа.
Ситуація в Балаклії знаходиться під контролем - Світлична

Усі необхідні заходи для забезпечення безпеки мирних жителів вживаються, передає прес-служба ХОДА.

«Пожежа на колишній технічній території 65-го арсеналу в Балаклії розпочалась під час проведення робіт із розмінування. Зараз її локалізують. Ситуація контрольована, - повідомила голова ХОДА Юлія Світлична. - Усі заходи для забезпечення безпеки мирних жителів вживаються».

За інформацією Міністерства оборони України, сьогодні о 13:35 внаслідок загоряння сухої трави на колишній технічній території 65-го арсеналу, де тривали роботи з очищення та розмінування залишків снарядів, що не розірвалися в результаті торішньої НС, почалася пожежа.

До локалізації пожежі залучено два пожежних танки й інженерну машину розгородження. Особовий склад, який залучався до робіт з розмінування, евакуйований.

На місці працюють підрозділи Генштабу та ДСНС.

У мережі з`явилося відео вибухів: 

Та реакції жителів міста:

Як відомо, 23 березня 2017 року близько 3:00 на складі ракетно-артилерійського озброєння в Балаклії сталася пожежа, у результаті якої здетонували боєприпаси; остаточно пожежу загасили вранці 26 березня.

Тоді, за офіційними даними,  загалом, у місті Балаклія і селах, які постраждали від НС на території 65-го арсеналу, пошкоджені 265 будівель, у тому числі 231 житловий будинок (114 приватних і 117 багатоквартирних), 22 об'єкти інфраструктури та промисловості, 12 об'єктів соціальної сфери, у тому числі дві школи й два дитячі садки.

comments powered by HyperComments