Головний захід Харкова 9 травня відбувається на Висоті Конєва: фото

Середа, 9 травня 2018, 11:58
Головні заходи регіону до Дня Перемоги над нацизмом стартували о 10.00 у Дергачівському районі Харківщини на Висоті Конєва.
Головний захід Харкова 9 травня відбувається на Висоті Конєва: фото

Разом у цей день зібралися керівництво області, ветерани Другої Світової війни, ветерани АТО, харків'яни.

Розпочалися урочистості з покладання квітів, хвилини мовчання та військового салюту. Губернатор Харківщини Юлія Світлична звернулася до всіх присутніх з промовою.

Окрім участі в офіційній частині заходу, гості можуть оглянути справжню військову техніку. На території меморіального комплексу сьогодні працює музей. Також для харків`ян підготований концерт, який так само відбувається просто неба. 

У цей день, День Перемоги над нацизмом, на Висоті Конєва зібралося безліч небайдужих. Сюди приїхали родини, ветерани, представники громадських організацій. 

Долучитися до свята ще не пізно - воно триватиме декілька годин. Для зручності містян ХОДА організувала безкоштовний підвіз - кожні 20 хвилин автобуси курсують в обидва боки: зі ст.м. "Держпром" до комплексу та навпаки. 

Висота Конєва є майданчиком для урочистостей 9 травня вже багато років поспіль, проте у 2018 вона об`єднала всіх: незалежно від віку, статусу, ідеологій. 

Повну програму свята можна подивитися на "Справжній Варті". 

comments powered by HyperComments