На дорозі Харків – Охтирка вже влаштовано майже 7 км асфальтобетонного покриття та ведуться роботи з відновлення основи

П'ятниця, 11 травня 2018, 15:07
На даний момент на дорогах регіону здебільшого тривають експлуатаційні – ямкові – ремонти. Роботи з поточного ремонту розпочалися на двох трасах: Київ – Харків – Довжанський (між Чугуєвом та Ізюмом) та Харків – Охтирка – в районі села Губарівка.
На дорозі Харків – Охтирка вже влаштовано майже 7 км асфальтобетонного покриття та ведуться роботи з відновлення основи

Про це повідомляє прес-служба  ХОДА.

«На дорозі Харків – Охтирка вже влаштовано майже 7 км асфальтобетонного покриття та ведуться роботи з відновлення основи методом холодного ресайклінгу (вже зроблено близько 2 км), - повідомив заступник начальника Служби автомобільних доріг у Харківській області Михайло Богатир. – Також тривають роботи на дорозі Київ – Харків – Довжанський - від Чугуєва до Ізюму вже влаштовано близько 5,5 км вирівнювального шару».

Ямкові ремонти тривають на дорогах Мерефа – Лозова – Павлоград, Київ – Харків – Довжанський (у напрямку Полтави), Харків – Вовчанськ та кільцевій дорозі навколо Харкова.

Також експлуатаційні роботи проводять на дорогах місцевого значення в усіх районах області.

«Щоденно на місцевій мережі доріг області працює від 23 до 32 бригад. За останні 7 робочих днів вони відпрацювали 11 837 квадратних метрів ямкового ремонту, - навів дані начальник управління будівництва дорожнього комплексу Департаменту капітального будівництва ХОДА Ігор Турченко. - Роботи, в першу чергу, виконуються на дорогах, які увійшли до переліку об’єктів поточного ремонту. Всіма цими шляхами проходять соціально важливі маршрути – шкільних автобусів, під’їзди до амбулаторій тощо».

Нагадаємо, сьогодні на Харківщині впроваджуються передові технології для ремонту доріг місцевого значення, а обсяг коштів, які виділяються на їх ремонт та утримання, у порівнянні з минулим роком зріз майже вдвічі.  

Також ми зазначали, що серед пріоритетів у дорожньому будівництві на 2018 рік губернатор Харківщини відзначила завершення реконструкції Губарівського шляхопроводу та ремонт траси Харків – Охтирка. 

comments powered by HyperComments