Завдяки зверненню Світличної дорогу «Харків – Зміїв – Балаклія – Горохуватка» ремонтуватимуть коштом державного бюджету

П'ятниця, 18 травня 2018, 14:55
Завдяки зверненням голови ХОДА Юлії Світличної, цього тижня була прийнята постанова Кабінету міністрів України щодо перерозподілу коштів на ремонт автомобільних доріг коштом державного бюджету.
Завдяки зверненню Світличної дорогу «Харків – Зміїв – Балаклія – Горохуватка» ремонтуватимуть коштом державного бюджету

Про це повідомив начальник Служби автомобільних доріг у Харківській області Євген Зражевець.

До бюджету включено ремонт доріг Чугуїв - Мілове, Мерефа – Лозова – Павлоград, Харків – Вовчанськ, Харків – Зміїв – Балаклія – Горохуватка, ділянка по м. Мерефі, Шевченкове – Балаклія – Первомайськ – Кегичівка. 

Нагадаємо, ми писали, що Юлія Світлична наполягає на включенні до державного бюджету ремонту дороги «Харків – Зміїв – Балаклія – Горохуватка». Вона звернулася з цією пропозицією до Владимира Гройсмана.

У 2017 році в Україні відремонтували найбільшу кількість доріг за останні 5 років – 2,1 тис. км. Для порівняння, у 2014 році було відремонтовано тільки 102 км. Цього року уряд збільшив фінансування ремонтів і будівництва доріг до 47 млрд грн.

Раніше повідомлялося, що по області минулого року було відремонтовано 235 км автошляхів, вівся ремонт трьох шляхопроводів – Ізюмського, Пісочинского, Губарівського. Також ми писали, що цього року на Харківщині капітально відремонтують близько 112 км місцевих доріг.

Нагадаємо, на дорогах Харків - Золочів – КПП «Олександрівка», Харків - Зміїв - Балаклея - Горохуватка, Харків - Мерефа - Лозова - Павлоград, Сахновщина - Ізюм - Куп'янськ – КПП «Піски» у Сахновщинському та Дворічанському районах, Чугуїв - Мілове перед Куп'янськом, Зачепилівка - Андріївка - Старовірівка в Нововодолазькому районі провели ямковий ремонт.

comments powered by HyperComments