На 5 об’єктах Харківщини проводитиметься ремонт доріг «митним» коштом

П'ятниця, 18 травня 2018, 17:05
16 травня на засіданні Комітету Верховної Ради України з питань бюджету було затверджено перелік доріг для ремонту «митним» коштом.
На 5 об’єктах Харківщини проводитиметься ремонт доріг «митним» коштом

Про це повідомив начальник Служби автомобільних доріг у Харківській області Євген Зражевець.

Усього передбачено проведення ремонту на 5 об’єктах: Харків - Вовчанськ, Мерефа – Лозова – Павлоград, Харків – Зміїв – Балаклія – Горохуватка, Мерефа – Зміїв, Ізюм – Барвінкове.

"Ми готові розпочати роботи. У цілому додатково цього року на території Харківської області буде реалізовано 17 пріоритетних напрямків. Майже по всіх провели вже аукціони. Нам залишилося три напрямки. Ми проводимо підготовчу роботу", - сказав Євген Зражевець.

Раніше ми писали, що вже відбулись три тендерні процедури по дорогах, на яких виконуватимуться роботи митним коштом. Мова про дороги Старий Мерчик – Красний Кут, Кегичівка – Старовірівка, Мерефа- Зміїв.

Нагадаємо, з держбюджету на ремонт місцевих доріг Харківщини виділять 650 млн грн. Загалом для фінансування ремонту та утримання доріг місцевого значення у регіонах уряд передбачив у Державному дорожньому фонді субвенцію в розмірі 11,5 млрд грн.

Також ми зазначали, що серед пріоритетів у дорожньому будівництві на 2018 рік губернатор Харківщини відзначила завершення реконструкції Губарівського шляхопроводу та ремонт траси Харків – Охтирка. 

comments powered by HyperComments