У День захисту дітей Світлична привітала найталановитіших юних харків`ян та передала їм путівки у літні оздоровчі табори

П'ятниця, 1 червня 2018, 11:15
Голова ХОДА привітала з Днем захисту дітей учасників фінального гала-концерту фестивалю «Молоді таланти Харківщини».
У День захисту дітей Світлична привітала найталановитіших юних харків`ян та передала їм путівки у літні оздоровчі табори

Про це повідомляє прес-служба ХОДА. 

Фестиваль відбувається щорік. У 2018 році він зібрав більше 5 тисяч найталановитіших дітей з усієї Харківщини: співаків, танцівників, музикантів, хористів тощо. 

1 червня у залі ХНАТОБу 30 найяскравіших музикальних та танцювальних колективів беруть участь у великому гала-концерті. 

Під час урочистого відкриття заходу його учасників привітала голова ХОДА Юлія Світлична.

«Насправді кожен день має бути і є для нас Днем дітей. Адже саме ви – наше майбутнє. У вас ми віримо. На вас покладаємо сподівання. Для вас будуємо. Для вас створюємо країну, в якій хочеться жити», - відзначила керівник області у своєму відеозверненні, що транслювалося на головній сцені концерту.

Кращі з кращих учасників фестивалю отримали сертифікат на 300 путівок у літні оздоровчі табори. Сертифікат від голови ХОДА переможцям передав її заступник Анатолій Бабічев.

«Путівки були закуплені коштом обласного бюджету. Діти відпочинуть у літніх таборах оздоровлення на території Запорізької області», - сказав заступник голови ХОДА.

Він також повідомив, що понад 60 творчих колективів візьмуть участь у конкурсній програмі в рамках проекту Kharkiv Talents - 2018.

Нагадаємо, цього року на Харківщині завершують навчання 12,5 тисячі 11-класників. Ще 21 тисяча школярів закінчують 9 класів. Під час свята останнього дзвоника Юлія Світлична наголосила 11-класникам, що перед ними зараз постав новий етап у житті, який вимагає у них багато сил, упевненості в собі та наполегливості.

 

comments powered by HyperComments